Still .jpg
 

 Guido Spek

 
 

Acteur, Muzikant, theatermaker.

Guido Spek is een multidisciplinaire verhalenverteller die zijn passies voor muziek en theater combineert om inspirerende uitvoeringen te creëren.

Met een focus op het moment is Guido in staat om met ingewikkelde middelen hele eenvoudige verhalen te vertellen. ​​Door persoonlijke anekdotes te verweven met muziek haalt hij het publiek terug naar het hier en het nu.

 
 
 
De CamperConcerts Camper staat op de grote markt in Gouda met 50 man met koptelefoons die wachten tot het concert begint.

Sinds de zomer van 2022 tourt hij door Nederland/ Zuid-Europa met zijn project 'CamperConcerts'. Vanuit zijn mobiele studio werkt hij aan zijn eerste EP en onderweg geeft hij concerten op uiteenlopende locaties.

Met 100 draadloze koptelefoons kan er, vanuit zijn solar powered set-up, op vrijwel elke locatie, feest of event een CamperConcert verzorgd worden.

Voor boekingen, aanvragen of theater neem contact op via info@guidospek.nl

 
 

Studio, audio, video

Guido is als audio enthousiast al vanaf jonge leeftijd met geluid en opnames bezig. Op zijn Walkman met ingebouwde microfoon sprak hij speurtochten in en ontdekte al vroeg het analoge geluid van de platencollectie van zijn ouders.

Vanaf 2010 tot 2018 was hij werkzaam als stemacteur bij diverse studio’s. Hij sprak onder andere de stem in van Peter Parker in diverse geanimeerde Spiderman series.

 

Speellijst

 

 News

Social Posts