Loading...
Acteur 2018-09-21T16:08:16+00:00

Za 29 September 

De Vloer Op 

De theaterversie van het populaire programma

Al jaren is het televisieprogramma De Vloer Op van omroep HUMAN een hit. Actuele maatschappelijke en relationele dilemma’s worden in een improvisatieopdracht gegoten door regisseur Peter de Baan. De acteurs werken vervolgens met elkaar de scènes uit, onvoorbereid. De improvisaties zijn vaak uitermate geestig, ontroerend, herkenbaar of confronterend.

Ook de theaterversie wordt geleid door Peter de Baan. Naast zijn gebruikelijke inbreng, zal hij ingaan op het vak van acteur. Wat bezielt mensen dit vak te kiezen? Hoe onthouden acteurs die lappen tekst? Waarom wordt er zoveel vreemd gegaan onder acteurs? Oftewel: een kijkje in de keuken in combinatie met die altijd weer boeiende improvisaties door een groep bekende acteurs.

Met Peter de Baan en meerdere acteurs bekend van film, televisie en/of theater

Voor de Speellijst en meer informatie check de site van Hummelink Stuurman Theaterbureau.

2010 – 2018

Goede Tijden Slechte Tijden

Guido was vanaf 2010 tot juli 2018 te zien als de muzikale en opstandige Sjoerd Bouwhuis in de langst lopende serie van Nederland: Goede tijden, Slechte tijden.

2017

Into The Woods

Na Broadway en West End was de meeslepende en oorstrelende hitmusical ‘Into The Woods’ vanaf begin 2017 te zien in de Nederlandse theaters. Met Elise Schaap, Paul Groot, René van Kooten, Brigitte Heitzer, Esther Maas, Wart Kamps, Lone van Roosendaal, Jeremy Baker, Laus Steenbeeke, Guido Spek, Esther Floor, Mirjam De Rooij en Roosmarijn van Bohemen. Deze sprookjesmusical-voor-volwassenen werd muzikaal begeleid door een groots 15-koppig orkest onder leiding van Jeroen Sleyfer. Gijs de Lange regisseerde de voorstelling en Jeremy Baker maakte een nieuwe vertaling.

2016

Ghost Rockers – Voor Altijd?

Na drie seizoenen van de succesvolle serie Ghost Rockers was het tijd voor de eerste bioscoopfilm. “Ghost Rockers  – Voor altijd?” ging in première op 17 december 2016 in Antwerpen en enkele weken later verwelkomde ze de 100.000ste bezoeker. Op het Filmfestival van Oostende won de film de Ensor in de categorie Beste kinder- en jeugdfilm.

2014 – 2015

Hartsvrienden

Hartsvrienden vertelt het verhaal van de tweelingbroers Mickey en Edward die bij hun geboorte worden gescheiden. Beiden groeien op in totaal verschillende milieus, maar er ontstaat toch een hechte vriendschap tussen de twee jongens, die niet weten dat ze broers zijn. Hun wegen scheiden regelmatig maar het lot brengt hen ook weer bij elkaar. Uiteindelijk lopen de spanningen hoog op, niet in de laatste plaats door de liefde die beiden koesteren voor jeugdvriendinnetje Linda en het verschil in sociale klasse.

De musical Blood Brothers is al jaren een ongelooflijk succes in onder meer het Verenigd Koninkrijk en Amerika. Met zijn meer dan vijftien miljoen bezoekers ontving deze musical vele prijzen, waaronder drie Olivier Awards. Van Lambaart Entertaiment produceerde een eigentijdse versie van de musicalklassieker met o.a. Jim Bakkum, Vera Man, Yes-R en Guido in de rol van Mickey. Hij werd genomineerd voor een Musical Award in de categorie aanstormend talent.

2014 – 2015

De dag dat de papegaai zelf iets wilde zeggen

Een voorstelling over mensen die elkaar napraten. B zegt wat A zei en, na lang nadenken, zegt A dat dan nog een keer. Wie zijn we nog, als we niet meer praten voor onszelf? Hakkelend en aarzelend zoeken we naar onze eigen stem. Maar beste naprater, wees gerust. In een wereld waarin je vooral uniek moet zijn, is deze voorstelling stiekem ook een liefdevol pleidooi voor een verdwijnen in elkaar. Guido schreef het nummer “I Will Sing Your Song” voor deze muziek-theatervoorstelling van Jetse Batelaan.

2013

Net Echt

2011 – 2015

Ultimate Spiderman